BARSELKAFE

På Veien kulturminnepark åpner vi for barselkafé onsdager fra og med 28. februar. 

FASILITETER

Hos oss er det god plass til barnevogner, vi har stellerom og barnestoler. Hyggelig kafé med flott utsikt og når snøen blir borte er det fint å trille en tur også. Vi setter fram leker til de minste og ønsker alle hjertelig velkommen til oss.

NÅR?

Åpent alle onsdager fra og med 28. februar fra kl 11-16.
NB: Stengt onsdag 28. mars

PROGRAM

4. april  kl. 11.00 kommer Trude Nereng! Trude er en sprudlende og blid personlig trener, som jobber spesielt med opptrening før og etter fødsel. Kroppen går igjennom store endringer under et svangerskap og fødsel. Trude forteller litt om hva som skjer og hvordan man med fordel bør trene etter en fødsel.

11. april kl 12.00 Kommer Hege Gulsvik fra Norsk Flid (Husfliden) og viser og forteller om årets babymodeller fra garnprodusenten Rauma. Kom og få inspirasjon eller hjelp til strikkeprosjekt! Vi er flere som kan hjelpe om du står fast på noe.

2. mai kl 12.00 kommer Ragnhild Hoel som mange kanskje kjenner fra babysvømming på Ringeriksbadet. Hun holder foredrag om førstehjelp for små barn. Dette er et tema mange har ønsket seg og som alle har godt av å høre mange ganger!

23. mai kl 12.00 kommer Ragnhild Hoel som mange kanskje kjenner fra babysvømming på Ringeriksbadet. Hun holder foredrag om førstehjelp for små barn. Dette er et tema mange har ønsket seg og som alle har godt av å høre mange ganger!